Det gäller att passa på när det går

Sen oktober har vi haft grått och tråkigt väder med en massa regn och väldigt mycket blåst, jag tror inte att någon har missat det. För några dagar sedan gjorde jag och Per i ordning några pallkragar så jag skulle kunna gå ut och så. Men efter den eftermiddagen så har det regnat och regnat och regnat. Och blåst! Men nu såg jag att det faktiskt inte blåser mer så jag ska passa på att gå ut och så lite morötter och annat kul. 
Tänk på att ha något att dokumentera på så att du vet vad du sått och var! Jag tyckte det var jättesmart att sätta varje påse vid varje fåra jag sått i och sen fotograferat. Ja men om man sår en gröda två gånger men inte bredvid varandra utan som en mellangröda mellan två andra sorter då? Ja heter man då Marina så blir förvirringen total! 
 
Morots och palsternackslådan med lite inslag av den röda trädgårdsmållan "Ruby Red" och dillen "Mammoth 2"
 
Längst ut till vänster är det två rader palsternacka White Gem. Sen en rad dill Mammoth 2, en rad vintermorot (eller två!) Flakkée, Röd trädgårdsmålla, sommarmorot Nantes 2, sommarmorot Amsterdam 3, dill, sommarmorot Nantaise 2, målla, sommarmorot Pariser Markt.
 
Aja det kommer bli spännande när det växer upp sen. Så länge jag har koll på vilka sorter det är som är vintermorötter så de får stå orörda. Jag ska så vintermorötter på fler ställen så jag förhoppningsvis lyckas med några av dem iallafall.

Kommentera inlägget här :